AdsNinja

Om du vill öka dina försäljningar och nå mer kunder måste du använda dig av ett affiliatenätverk. Men majoriteten av de affiliates som riktar sig mot svenska kunder är extremt kostsamma. Det är här AdsNinja kommer in i bilden, ett affiliatenätverk med många års erfarenhet av både affiliatemarketing och traditionell marknadsföring. AdsNinja förser sina kunder med ett prisvärt affiliatenätverk som ger dig en omedelbar tillgång till ett stort antal aktiva publishers, annonsörer och influencers. AdsNinja arbetar primärt i Sverige, Finland, Norge och Danmark och växer för var dag som går. Deras vision är att erbjuda sina tjänster till kunder globalt och därmed förse människor och företag världen över med fantastiska affiliate-marknadsföringsresultat.

AdsNinja för publishers

Som publisher är du AdsNinjas mest värdefulla tillgång. Just därför har de utvecklat ett lättanvänt system med ett brett utbud av kampanjer. Helt specialbyggt till deras publisher-kunder. De arbetar ständigt för att säkerställa de bästa resultaten och de mest lönsamma intäkterna. Allt för att kunder ska känna att de får vad de betalar för hos AdsNinja.

Förutom ett stort utbud av produktkampanjer kan publishers även ta del av snabba och säkra betalningar, ett lättanvänt gränssnitt och serviceinriktad support vid behov. Som grädde på moset får deras kunder dessutom extra bonusar, utöver provisionen.

AdsNinja för influencers

Något som klart utmärker AdsNinja gentemot många andra affiliatenätverk är att deras kundkrets är så bred. För att samarbeta med AdsNinja behöver man inte vara publisher. Influencers är också välkomna! Om man driver sin egen blogg eller ett målinriktat instagramkonto kan AdsNinja vara den perfekta lösningen. De kan hjälpa en med att tjäna provision genom att marknadsföra varumärken på sin blogg eller sitt sociala medie-konto. Allt eftersom AdsNinja samarbetar med så många varumärken som de gör, kommer man alltid hitta något som passar en.

Att komma igång med affiliatemarketing är inte svårt när AdsNinja finns till hjälp. Man kan kontakta deras kundtjänst eller komma igång själv. Det enda man behöver är att registrera sig hos AdsNinja, välja vilka varumärken man vill samarbeta med och därefter som småningom se pengarna rulla in på sitt konto.

AdsNinja för annonsörer

Affiliatemarketing bygger på annonsörer. Således prioriterar AdsNinja sina annonsör-kunder. Med AdsNinja som samarbetspartner kommer man aldrig behöva betala ett öre extra. Man betalar ingen fast avgift för att köra sin kampanj, endast för resultaten. Det vill säga att man endast betalar för de riktiga kunderna och den försäljning man uppnår med hjälp AdsNinja. AdsNinjas nätverk är brett och därför kan de erbjuda alla annonsörer något som passar dem, oavsett produkt eller tjänst som man säljer. De har ett brett utbud av kunder i alla åldersgrupper och intressen.

Med AdsNinja får man som annonsör tillgång till alla publishers. Då slipper man själv spendera tid på att hitta värdefulla publishers och kan således lägga mer tid på kvalitetsutveckling. AdsNinja ansvarar för allt förutom valet av Publishers. Det vill säga att AdsNinja spårar trafik, försäljningar och andra händelser. All statistik de hämtar finns att tillgå för annonsörerna. Samtidigt kan man få råd från AdsNinja om hur man optimerar försäljningen via affiliatemarketing.