Bitpanda

Om du tror på den innovativa kraften med kryptovalutor, digitala värdetillgångar och blockchain-teknik så ska du kanske överväga ett samarbete med Bitpanda Affiliate? Bitpanda är ett fintech-företag som funnits sedan 2014 och redan skapat sig ett gott rykte bland nybörjare så väl som experter inom Bitcoin-handel. Förutom att husa en populär handelsplattform erbjuder Bitpanda även ett affiliate-nätverk. Det vill säga att du med hjälp av Bitpanda kan tjäna pengar genom att integrera affiliate-länkar på din blogg eller sociala medie-plattform. Eller öka uppmärksamheten och försäljningen av ens eget varumärke genom att bli en del av Bitpandas Affiliate-nätverk.

Varför Bitpanda Affiliate?

Bitpanda är en bransch med många års erfarenhet inom kryptovalutor och digitala värdetillgångar. Det vill säga att de redan har en bas och gör det väl. Som Affiliate kan du tjäna upp till 20% intäktsandel för kunder som du hänvisar till Bitcoin via din plattform. Har man en affiliate-hemsida där man kan tjäna trafik genom kunder som redan är intresserade av att handla med digitala värdetillgångar är Bitpanda en utmärkt samarbetspartner.

Som affiliate hos Bitpanda kan man förvänta sig ett samarbete av högsta kvalitet. Förutom att alltid finnas där för sina samarbetspartners via support, kan man samtidigt tillgå en egen kontrollpanel med statistik över försäljning ens affiliate-länk resulterat i. För att göra detta behöver man bara placera en så kallad “trackning link” på hemsidan, så att kunder klickar på denne och skickas direkt vidare till Bitpanda. Det vill säga att Bitpanda gör det mesta jobbet, det du behöver göra är att integrera länkarna!

Så blir du en Bitpanda Affiliate

Att bli en Bitpanda Affiliate är helt kostnadsfritt. För att kickstarta din Affiliate-karriär rekommenderar Bitpanda att du först och främst går igenom deras marknadsföringstips under affiliate-sektionen på deras hemsida. Här kan man lära sig tips och tricks om affiliate-marknadsföring och lära sig hur man tjänar pengar genom strategin. Men oroa dig inte, du behöver inte vara ett pro på affiliatemarketing för att samarbeta med Bitpanda. De finns där för sina affiliates under resans gång.

När du vill komma igång är stegen enkla. Du börjar med att leta dig vidare till deras ansökningsformulär. Här utfyller du information om dig samt vilken plattform du arbetar på, vad ditt konto heter och varför du tror att du kommer bli en lyckad affiliate. När du skickat in din ansökan kommer Bitpanda granska den. Om du uppfyller deras krav och de anser att du passar som en del av deras team, kommer de kontakta dig via mejl.

Kom igång med din affiliate-karriär

När din ansökan blivit godkänd och Bitpanda kontaktat dig kan du logga in på ditt Bitpanda-konto. Här kommer du kunna gå in på din alldeles egna, skräddarsydda affiliate-sida. Här kan du se dina tracking-links och hur mycket du tjänar på dem. Du kommer tjäna upp till 20% i provision och kan spåra dina intäkter genom ditt Bitpanda-konto. Det enda du behöver göra nu är att luta dig tillbaka och se pengarna rulla in! Observera att pengarna betalas ut till din Bitpanda-plånbok, och därför är det viktigt att du använder samma e-mailadress när du gör din affiliate-ansökan som den du har på ditt Bitpanda-konto.