Binance

Att Krypto-affiliatenätverk växer i popularitet råder det inga tvivel om. Ett av de hetaste namnen just nu är Binance Affiliate. Ett affiliatenätverk som letar efter youtubers, mediaskribenter så väl som ledare av kryptosamhällen online som vill samarbetar med dem. Hos dem får man ett prisvärt program där man kan skapa unika länkar som bjuder in ens läsare att registrera sig och handla på Binance. Om någon klickar på länken och registrerar sig, kommer man automatiskt registreras som referens. Det vill säga att man får provision för varje gång detta sker, oavsett om det är på Binance Spot, Futures, Margin Trading eller till och med Binance Pool. Allt görs via en och samma länk!

Vad är Binance Affiliate Program?

Om man tror att man kan göra världen bättre med Bitcoin, Blockchain och Binance är Binance Affiliate Program den perfekta lösningen. Då blir man nämligen belönad i provision från Binance genom att använda sig av deras länkar. Affiliate Marketing är i grunden rätt simpelt. Det handlar om att erbjuda sina läsare eller tittare länkar till ett företag. För varje klick och registrering tjänar man på det. Det är precis det Binance erbjuder med sitt Affiliate Program. Det spelar ingen roll vilket ämne inom kryptovärlden man täcker – man kommer kunna hitta en Binance-produkt som passar sin plattform och sin publik.

För att ta del av Binance Affiliate Program börjar man med att fylla i ett formulär på deras sida. Teamet hos Binance utvärderar därefter ansökan och säkerställer sig om att deras kriterier uppfylls. När ansökan är godkänd skapar man, och delar, sina skräddarsydda länkar på ens plattform. Dessa länkar kan man hantera direkt från sitt Binance-konto. Således får man en överblick över trafiken för dessa länkar. Sedan kan man luta sig tillbaka, slappna av och tjäna provision bara genom länkar!

Binance Affiliates – ett prisvärt alternativ för affiliatemarketing

Om man letar efter ett affiliatenätverk som inte bara erbjuder ett bra program, ett användarvänligt gränssnitt och en professionell kundtjänst, men som också är prisvärt – är Binance Affiliates det bästa beslutet. Förutom låga avgifter får deras partners en provision på 41% vid Spot-handel. Utöver det får de som husar mer än 1000 följare en ökad provision på hela 50%! Om man passar in på sistnämnde beskrivning kan man alltså leva på sina affiliate-inkomster om man vill det. Samtidigt erbjuder Binance Affiliates en 30% provision för Futures-handel med en extra månadsbonus till de som presterar bäst på upp till 72 000 dollar! Det är verkligen något att imponera med.

Affiliatemarketing med gott samvete

Förutom att öka sina egna inkomster drastiskt kan man även vända sig till affiliate-samarbetspartnern med gott samvete. Deras vision är att öka friheten med pengar, och göra det globalt! De tror att de kan sprida denna frihet och därmed förbättra människors situationer världen över.

Förutom att hjälpa privatpersoner att nå sina drömmar kring ekonomisk frihet är Binance en icke-vinstdrivande organisation. De har bland annat nyligen donerat 60 800 dollar för att hjälpa vårdpersonal som arbetar med COVID-19-patienter i Mexiko. Man kan alltså arbeta med Binance för att bli förmögen, och göra det med gott samvete!