Dating Affiliate

Dating Affiliate

Dating nischen har blivit helt enorm de senaste åren, och inte så konstigt nog så finns det mängder av dating affiliate program att välja mellan. Just nu så träffas över 30% av svenska par online, och det här antalet blir högre för vart år som går. Dating online är helt klart här för att stanna. Så att ge sig in i dating affiliate nischen är helt klart en bra ide. Här hos Svenska Affiliates så har vi listat de de absolut största och bäst betalda dating affiliatenätverk som alla erbjuder dating relaterade erbjudanden. Dating affiliate nischen är helt klart en av de få nischer som vi helt klart kan konstantera enbart kommer att öka, samtidigt som nischen har en enorm potential att generera störa intäkter för affiliates.

Varför Dating Affiliate Program?

Dating affilite program har väldigt höga konverteringsfrekvenser. Dejting branchen online har verkligen tagit fart som en löpeld. Det finns mängder av svenska affiliates som har gjort sina förmögenheter på de stora och mest välkända datingsidor. Just nu finns det dejtingsajter för alla, och så gott som i alla nischer du kan tänka dig. Allt från traditionella dating hemsidor som eHarmony och Match, till mycket mindre, mer nischade datingsidor. Sedan finns det självklart mängder av exotiska hemsidor för gifta par, swingers och allt du egentligen kan tänka dig.

Mainstream Dating Affiliate Program

De vanligaste dejtingsajterna är hushållsnamnen som Cupid.com och eHarmony. De är vanliga och populära  för den genomsnittliga personen. De är inte exklusiva för någon ras eller sexuell preferens eller land.

Hur marknadsför jag Dating program

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.