Smart Passiv Income

Oavsett om du är en blivande entreprenör eller redan en erfaren en, finns teamet bakom Smart Passive Income (SPI) där för dig. SPI är ett företag drivna av mål och ambitioner. De tror på att lyfta egna företagare och hjälpa dem på vägen till att uppfylla sina mål och få en smart och passiv inkomst, därav deras namn.

Teamet bakom SPI är begåvade och ambitiösa proffs, där var och en har många års erfarenheter av en rad affärskritiska superkrafter som behövs för att leva upp till SPIs goda rykte. Med hjälp av SPIs team kommer du, oavsett vart du är och vart du ska på din entreprenörsresa, få hjälp med att komma dit och nå dina drömmar.

Vilka är SPI?

SPI är ett företag som grundades av Pat Flynn 2008. Från början var SPI ett kreativt projekt, en blogg som under bara några år vuxit sig enormt stort och blivit ett dynamiskt och mediebaserat utbildningsföretag.

Med hjälp av SPI kan du lära dig att bli en framgångsrik entreprenör under kort tid. Med hjälp av deras användarvänliga plattform och fantastiska support kan du få hjälp med att bygga upp en hemsida, marknadsföra dig på rätt sätt, hur man optimerar sin trafik, strategier för sociala medier och mycket mer. Allt utan att bränna ut sig själv och snarare känna sig lyckligare och friare än någonsin förr.

SPI erbjuder webinars, workshops, kurser, böcker, verktyg och personlig support. Hos dem kan du lära dig mer om, och bli, en affiliate, lära dig bli bättre på digital marknadsföring men kanske framförallt arbeta med din personliga utveckling.

Smart Passive Income – För affiliates

Tack vare SPI får du all hjälp du behöver för att lyckas med din karriär och generera en passiv inkomst. En av deras guider, som vi såklart lagt mest fokus på, är deras Affiliatemarketing-guide. Här lär de dig som potentiell, eller redan existerande, affiliate hur man lyckas som affiliate på bästa sätt – men också hur man gör det etiskt. Att marknadsföra sig kan vem som helst göra och tjäna pengar på det med. Man bör dock inte sälja sin själ för det, och för SPI är det viktigt att belysa detta. Därför diskuterar de hur man på bästa sätt genererar intäkter med affiliatemarketing, och hur man gör det genom att välja ärliga företag.

Hos SPI hittar du en detaljerad guide för hur du kommer igång med din affiliate-karriär. Detta tillsammans med särskilt utformade kurser och gratisartiklar att tillgå. Dessutom har SPI en podcast, där de intervjuar redan framgångsrika affiliate-marknadsförare.

Skulle du vilja vara en affiliate-samarbetspartner med SPI finns även denna möjlighet. Detta genom deras Smart Podcast Player (SPP). Det är en webb- och mobilbaserad podcast-spelare för seriösa podcasts. Tror du på denna kraftfulla, beprövade och funktionsrika podcastspelare kan du marknadsföra den genom att bli en affiliate till SPP. Precis som vilken annan affiliate-karriär som helst marknadsför du spelaren och kan genom detta generera en inkomst. Även här kommer du få all nödvändig hjälp som behövs för att bli en så lyckad affiliate som möjligt!