eToro

Förutom att vara världens ledande sociala handelsplattform som erbjuder investeringar i aktier, kryptovalutor och handel med CFD, erbjuder eToro även ett populärt affiliate-program. En del av populariteten baseras såklart på att eToro har en enorm kundbas. Men det är även tack vare deras strategiska marknadsföring, professionella kundtjänst och användarvänliga plattform samt verktyg som eToros affiliate-program blivit så välrekommenderat som det är idag.

eToro har, tack vare deras väletablerade varumärke, råd att producera informationsutbildningar till nya affiliates och därmed gör det enklare för nybörjare att delta. Samtidigt finns eToro överallt, det vill säga att människor sedan tidigare litar på dem. Det är positivt för affiliates, eftersom människor inte tvivlar innan de klickar på referens-länkarna.

Varför eToro affiliate?

De har existerat i mer än decennium och under denna tid har de varit branschledande inom den globala Fintech-revolutionen. De är världens ledande sociala handelsplattform, med miljoner användare och en rad innovativa handels- och investeringsverktyg.

Frågan är väl då snarare varför man inte skulle vända sig till eToros affiliate-program? Tack vare eToros rykte och visioner fortsätter de växa för varje dag som går. Eftersom de redan är väletablerade på marknaden och de flesta ekonomiskt intresserade människor känner till företaget och deras framgångar. Det vill säga att de inte kommer tvivla på att klicka på länkarna du integrerar på din plattform som länkar till eToro. Samtidigt har de resurserna som krävs för att utveckla ett fantastiskt lärorikt utbildnings-program för nya affiliates. Med andra ord kan du ta del av eToros affiliate-program trots att du aldrig hållit på med affiliatemarknadsföring förr. Samtidigt är konkurrensen hård. Eftersom de är så pass stora som de är finns det många som gör det samma som du gör. Det betyder att du kommer möta stor konkurrens.

Eftersom eToro är så pass stora som de är och husar ett framgångsrikt affiliate-program kommer du dock kunna tjäna stora summor pengar om du gör det på rätt sätt. Som de flesta andra FX-företag har eToro ett par olika betalningssystem, men det mest populära alternativet är CPA. Det vill säga att du tjänar provision varje gång någon registrerar sig och/eller genomför en handel på eToro.

Så kommer du igång som eToro affiliate

Om du känner dig redo för att samarbeta med en av världens främsta affiliate-partner är det bara till att komma igång. För att börja kräver det såklart att du skapar innehåll på någon plattform som har med eToros visioner att göra. Annars kommer dina läsare aldrig att klicka på länkarna du delar.

Att komma igång är enkelt. Du går helt enkelt in på eToros affiliate-sida och registrerar dig. Här kommer du behöva svara på några frågor samt utfylla din personliga information. Om din ansökan blir godkänd kommer teamet på eToros affiliate-program kontakta dig snarast möjligt. Du kommer att få ett särskilt affiliate-konto där du har tillgång till en länkgenerator, enskilda rapporter och andra, kreativa resurser. Med dessa börjar du din nya karriär som affiliate till eToro. Ju bättre trafik du generar till eToro desto bättre kommer du tjäna. Utbetalningen sker den 15:e varje månad.