CoinBase

Krypto och bitcoin affiliate-program erbjuder ett effektivt sätt att tjäna pengar för dig som skriver om kryptovärlden. Oavsett om du så driver en blogg, twittrar eller skriver populära inlägg på Instagram kan du öka dina intäkter drastiskt genom att bli en affiliate. Ett affiliateprogram som fångat vårt intresse är Coinbase. Coinbase är ett bolag som funnits på marknaden sedan 2012. De ser kryptovaluta som framtidens pengar och har därför spenderat år för att nå ut med sitt budskap. Ett sett de gör detta på är att erbjuda ett affiliateprogram.

Varför Coinbase Affiliate?

Tack vare Coinbases många år på nacken inom kryptoindustrin levererar de ett branschledande affiliateprogram. Om du vill tjäna pengar genom att integrera några affiliate-länkar till din blogg som inriktar sig på kryptovärlden är alltså Coinbase värda att undersöka. Men oroa dig inte – du behöver inte driva en populär blogg för att bli en affiliate. Det spelar ingen roll om du så twittrar om krypto och bitcoin eller skriver på facebook/instagram. Så länge du uppfyller Coinbases krav kan du bli en affiliate!

Coinbase använder sig av enkla verktyg för att komma igång med sin affiliate-resa. Samtidigt har de en serviceinriktad, professionell och lättillgänglig kundtjänst att tillgå. Allt för att deras samarbetspartners ska kunna känna sig trygga när de använder sig av tjänsten. En annan anledning till varför du ska välja just Coinbases Affiliate-program är att du tjänar 50% i provision när du använder Coinbase under de tre första månaderna. Coinbase använder sig också av branschledande säkerhetsrutiner – säkerhet är högt prioriterat hos Coinbase. Sist men inte minst använder ju trots allt miljontals människor Coinbase för att handla med kryptovaluta varje månad, vilket som säger rätt mycket om hur stora och bra de faktiskt är.

Så kickstartar du din affiliate-karriär med Coinbase

För att bli en del av Coinbases affiliate-nätverk behöver du endast utfylla ett ansökningsformulär på deras hemsida. När din ansökan är färdig och du skickat in den kommer teamet på Coinbase granska dem.

Om du uppfyller deras krav för en affiliate godkänner dem den och besvarar dig på mail. Då får du tillgång till marknadsföringstillgångar och en särskild programvara för att kunna spåra trafiken du genererar genom dina tracking-länkar. Nästa steg är helt enkelt att integrera tracking-länkarna i dina artiklar, genom dina blogginlägg, sociala-medie-inlägg eller genom att placera dem som annonser på din hemsida. Precis som med vilket annat affiliate-program som helst kommer du tjäna provision när dina läsare klickar sig vidare in på länkarna.

Genom ditt affiliate-konto hos Coinbase kommer du alltid kunna se dina kampanjers resultatdata i realtida. Du kan testa dem genom anpassade målsidesverktyg och “deep links”. Inne i ditt affiliate-konto kan du även skapa över 20 anpassningsbara resultatrapporter. Med Coinbase som samarbetspartner behöver du inte oroa dig över något. De sköter allt och det enda du behöver göra är att integrera affiliate-länkarna på din plattform och tjäna pengar beroende på trafiken dessa genererar. Pengarna blir utbetalda till dig i din lokala valuta, oavsett vart i världen du befinner dig. Du bestämmer själv om du vill motta pengarna via ditt bankkonto eller genom PayPal.