Skilling Affiliates

Skilling är ett fintech bolag från Skandinavien med mål om att göra trading enkelt och lättillgängligt för alla, samt att det ska genomföras i en transparent och säker miljö. Förutom att agera som en handelsplattform där traders kan handla över 800 valutor och finansiella instrument genom CFD erbjuder de även ett affiliate-program för potentiella samarbetspartners. Deras mål är att erbjuda alternativ till affiliates som passar individen och dess behov samt önskemål.

Med Skillings affiliate-program kan alltså du som äger en hemsida, en blogg eller någon form för sociala medie-konto nyttja din plattform och hänvisa potentiella kunder till Skilling. Ju bättre trafik dina länkar genererar desto bättre provision kommer du tjäna på att samarbeta med Skilling.

Varför Skilling Affiliates?

Fördelarna med att välja Skillings affiliate-program är många. Skilling husar i ögonblicket över 800 instrument från marknadsplatser över hela världen. Det vill säga att deras plattform är mångfaldig och riktar sig därmed till en stor publik. Skilling är helt enkelt en branschledande aktör med schyssta villkor och ett gott rykte som gör dem till den perfekta samarbetspartnern.

När det kommer till val av affiliate-program granskar man framförallt hur provisionen ser ut. Med Skilling som partner kan du förvänta dig en konkurrenskraftig provision. Som affiliate väljer du själv vilken provisionsstruktur som passar dig bäst. Det vill säga att du själv bestämmer om provisionen ska utbetalas som en engångsbetalning eller vara regelbundna betalningar som är baserade på volymen av ditt arbete som affiliate. En annan stor fördel med Skilling är såklart deras dedikerade support. De erbjuder sina samarbetspartners en så kallad “Partnership Manager” som finns att tillgå under hela tiden man är affiliate hos Skilling.

Med Skilling får du som affiliate alltså allt du behöver för att lyckas. Du tillförses med en av tre användarvänliga plattformar, blir utbetalad regelbundet och bra, samt får tillgång till hjälp under tiden du är en aktiv affiliate.

Så blir du en del av Skillings affiliates

Nu när du bekantat dig med Skilling och förstått alla de fördelar du som affiliate kommer få kryper det säkert i fingrarna. Du vill inget annat än bli en del av deras fantastiska affiliate-team! Faktum är att det inte är alls svårt. Först och främst måste du såklart uppfylla de kravs som ställs av en affiliate, det vill säga att du äger en hemsida, en blogg eller ett konto på sociala medier där du kan integrera länkar om Skilling. Om du gör detta kan du påbörja din ansökan.

Inne hos Skilling väljer du att ansluta dig till dem. Här fyller du i dina kontaktuppgifter och klickar på ”ansök”. Uppstår det frågor under tiden kan du alltid kontakta deras support-team via den gröna pratbubblan längst ner till höger.

När du fyllt i ansökan och skickat in den kommer Skilling kontakta dig omgående. Blir din ansökan godkänd kommer du få din egen instrumentpanel inne på sidan där du kommer åt statistik och länkar. Länkarna du får tilldelat ska givetvis integreras på den plattform du arbetar på. Ju bättre trafik du genererar till Skilling genom dina länkar, desto mer pengar kommer du tjäna!