Amazon Associates affiliate program

Amazon har varit otroligt framgångsrika de senaste 20 åren och finns i stort sett över hela världen. Du kan vara en del av denna framgångshistoria genom att delta i Amazon Associates affiliate program. På så sätt kan du tjäna pengar på din hemsida eller blogg.

Oavsett vad din hemsida eller blogg har för syfte, så är det ju alltid bra om den kan dra in lite pengar varje månad. Om du driver ett eget företag så är den extra inkomstkällan definitivt välkommen och har du en blogg du uppdaterar dagligen så är det en välkommen lön för mödan.

Amazon är idag ett av världens största företag och deras framgångar verkar aldrig sina. De startade som onlinebokhandel och idag erbjuder de utöver sin e-handels plattform produkter i olika kategorier som videostreaming och produkter för det smarta hemmet.

Gå med i Amazon Associates affiliate program

Amazons program för affiliates skiljer sig från de flesta andra liknande program. Istället för att pumpa ut andra företags annonser på din hemsida så väljer du själv ut vilka produkter du vill rekommendera för din publik. Du tjänar sen pengar om dina följare eller kunder klickar på länken och handlar produkten där.

Det är med andra ord optimerat efter vad du och dina kunder har för intressen. Dessutom kan du arbeta in omnämnandet i din text på ett sätt som inte går med banners eller pop-ups.

Är du kvalificerad?

Genom att registrera dig på deras portal så blir din sida bedömd för att se om den kvalificerar sig för att vara med i programmet. När du blivit godkänd kan du sätta i gång med dina rekommendationer omgående. Med hjälp av de personer du når via din sida så skapar ni tillsammans den extra inkomstkällan för dig, något som de flesta uppskattar.