Coinmama

Med den ökade efterfrågan av kryptorelaterade plattformar och företag har även affiliatemarknadsföring blivit en oundviklig del av fenomenet. Ett av de affiliate-program som lockat många krypto-fans är Coinmama. Coinmama är en finansiell tjänst som lovar sina kunder att de ska kunna använda sig av deras service snabbt, smidigt och säkert.

De tror att digitala valutor som Bitcoins är framtiden för pengar och mänskligheten, där människor med kryptovalutor har en bättre kontroll över sin ekonomi. Det är just tack vare denna vision som Coinmama utvecklat ett affiliate-program. Med detta lovar de sina samarbetspartners de mest avancerade verktygen på marknaden som gör att de kan marknadsföra Coinmama och tjäna stora summor Bitcoins på det.

Varför Coinmama Affiliate?

Hos Coinmama står kunden, framtiden och ekonomiskt oberoende i fokus. De har en vision om en framtid där människor har egen kontroll över sin ekonomi och därmed mer frihet. En framtid där det inte finns plats för dolda avgifter och finstilta villkor. Det råder inga tvivel om att Coinmama sedan 2013 arbetat hårt varje dag för att leva upp till sin vision. Detta bevisar de genom att leverera en lättanvänd och smart finansiell tjänst.

Tillsammans med Coinmama och deras affiliate-program kan du tjäna pengar bara genom att integrera några länkar på din sociala medie-plattform eller blogg. Med deras affiliate-program får du som affiliate en mängd olika avancerade, men lättanvända, verktyg för att marknadsföra företaget. De opererar i 190 länder världen över, vilket som innebär att det inte riktigt spelar någon roll vart du befinner dig.

Med Coinmamas affiliate-program tjänar du 15% av Coinmamas provision på ALLA som klickar sig vidare in till Coinmama med dig som referens. Samtidigt tjänar du på ALLA deras framtida köp. Det vill säga att Coinmamas affiliate-program inte har många begränsningar, vilket många andra affiliate-program har. Det är enkelt – ju mer kunder du hänvisar till Coinmama, desto mer tjänar du!

Så börjar du med Coinmamas affiliate-program

Precis som med all affiliatemarknadsföring handlar det om att marknadsföra företaget i fråga. Eftersom Coinmama är en finansiell tjänst för kryptovalutor måste du skriva om dessa digitala valutor på någon plattform. Det spelar inte någon större roll om du twittrar om det, skapar innehåll på en hemsida eller bloggar – bara det handlar om kryptovalutor och bitcoins!

Om du är sugen på att tjäna pengar och ovanstående beskrivning stämmer in på dig är det bara till att komma igång. För att kickstarta Coinmamas affiliate-program behöver du inte följa mer än 3 steg:

  1. Registrera dig och utfyll ett ansökningsformulär.
  2. Om din ansökan blir godkänd kontaktar teamet hos Coinmama dig. Då kommer du motta anpassade referens-länkar som du hittar under fliken “Marketing Tools” på ditt konto. Dessa länkar skall integreras på den plattform du skriver om kryptovalutor.
  3. Tjäna pengar på provision för varje framgångsrikt köp som dina referens-länkar leder till!

Svårare än så är det inte att bli en del av Coinmamas affiliate-program. Det är ett utmärkt sätt för dig att tjäna lite extra pengar på samtidigt som du marknadsför ett innovativt företag med klara framtidsmål.