Affiliaxe affiliate program

Förr så var det svårt att hitta annonsörer till sin hemsida och de man hittade betalade dåligt och det handlade ofta om att en banner från företaget syntes på din sida. Idag är det annorlunda. Med Affiliaxe affiliate program behöver du inte oroa dig över att ta tag med företag för eventuella annonser eller något av de andra mer tråkigare delarna av annonsering.

Om man hade en hemsida för några år sedan fick man ofta nöja sig med att visa annonser på sin sida som inte betalade speciellt bra. Man hade inte mycket att säga till om och de banners man la upp klickades det sällan på. Idag är det betydligt lättare.

Svaret stavas Affiliaxe affiliate program

Idag ser det helt annorlunda ut. Med Affiliaxe lägger du ansvaret på att hitta annonsörer hos dem. De har stora nätverk över hela världen med företag som vill visa sina annonser i just din region där du är aktiv. Detta innebär att annonserna är aktuella för dina besökare och att det faktiskt är företag som dina besökare skulle kunna handla hos.

I och med Affiliaxes storlek och att de funnits ett tag, så har de dels musklerna men även erfarenheten att hjälpa dig lyckas med annonseringen på din sida.

Både stora och små företag

I sitt svenska nätverk finns dels giganter som ASOS, Shutterstock och DJI men även mindre företag. Det innebär att det finns möjlighet att visa annonser som du och Affiliaxe tror skulle passa den publik din sida lockar. Detta innebär i förlängningen att du kan tjäna mer pengar på din hemsida.

Att ha annonser på sin sida är ett bra sätt att få en sekundär inkomst via sin hemsida. Det kan vara kämpigt att få sin verksamhet att gå runt och då är alla bäckar små välkomna.