TopOffers

Funderar du på att börja med affiliate marketing via din hemsida eller din blogg? Det kan vara svårt att veta var man ska börja. Har du vissa produkter du använder regelbundet kan du ta direkt kontakt med producenterna av dessa – det kan hända att de tycker du verkar vara rätt person för att ta deras marknadsföring ett steg längre. I andra fall kan du ta en annan väg för att hitta de företag du vill samarbeta med. Genom att kontakta ett Affiliate-nätverk får du nämligen mängder av kontakter med producenter som vill marknadsföra sina varor online.

TopOffers är ett av dessa nätverk som ger dig dessa kontakter på den globala marknaden av affiliate marketing.

Driva en utländsk blogg

För att just TopOffers ska kunna hjälpa dig behöver du driva en hemsida eller en blogg på engelska. Det finns möjlighet att de erbjuder affiliate marketing från svenska företag, men du kommer ha större chanser att generera klick och pengar om du riktar in dig på en global publik. Detta är också vad TopOffers gör.

TopOffers är ledande på den globala marknaden av just dejting-affiliates, vilket innebär att det du sysslar med ska fungera för att integrera med just dejting och jakten på kärlek. Driver du en livsstilsblogg eller instagrammar olika skönhetstips är det här alltså helt i linje med att marknadsföra olika dejtingprogram. I första hand riktar sig TopOffers till bloggare, influencers, marknadsförare på sociala medier, medianätverk, affärsledare och har dejtingerbjudanden i över 50 länder. Det kan alltså hända att Sverige är ett av dessa.

CPA med chans att tjäna mer

TopOffers är ett så kallat CPA-nätverk vilket alltså innebär att du får betalt för en specifik händelse på din sajt. Om länken du postar genererar ett medlemskap på den utvalda dejtingsajten får du alltså betalt. Genererar det bara ett besök kanske du får en mindre summa, men om ingen klickar får du inget betalt.

Det finns tre olika program att jobba med, och de kan passa olika typer av affiliates. Du måste dock ha rätt målgrupp för det du marknadsför för att ditt affiliate-samarbete med just TopOffers ska bli bra. TopOffers har en bra service gentemot dig som affiliate och svarar på alla frågor eller problem 24/7. De betalar ut profiterna varje vecka vid högre belopp, eller varje månad om du hamnar under $1000.

Bygg upp en målgrupp först

Innan du vänder dig till ett stort affiliate-nätverk ska du bygga upp din publik och din målgrupp. Det är bra om du har hittat det som gör dig attraktiv för dina följare och om du redan tagit reda på vad de vill se mer av. Då är det rätt läge att börja tjäna pengar på det du gör.

Tror du att TopOffers har de klienter och kunder som passar dig kan du surfa in på deras hemsida och kontakta dem direkt. De är ett seriöst affiliate-nätverk med mängder av kunder och samarbeten över hela världen. Skulle de tro att du är rätt affiliate för dem kommer de ge dig ett bra erbjudande med chans att generera många klick.