Wealthy Affiliates

Wealthy Affiliate är ett av de största affiliate-nätverken i världen och de har sin bas i USA. Deras marknad är dock global, och de har faktiskt verksamhet i 193 länder! WA ger dig som affiliate marketer ett helhetskoncept där de både kan guida dig mot den nisch som passar dig, para ihop dig med produkter som du kommer kunna marknadsföra och samtidigt hjälpa dig bygga upp hemsidan med hjälp av deras template. Låter det intressant? Här ska vi presentera detta affiliate-nätverk närmare.

WA hjälper dig komma igång

Om du just blivit intresserad av att jobba med affiliate och online marknadsföring kanske du inte riktigt vet var du ska börja. Det finns många nätverk som är specialiserade på olika typer av marknadsföring, och Wealthy Affiliate är ett av de största. Framför allt ger WA dig tillgång till de stora produktförsäljarna Amazon, eBay, Shopify och Etsy, samt de hundratals miljoner produkter som finns hos dessa återförsäljare. Det finns alltså nästan lite för mycket att välja mellan hos WA.

Det är inget problem – det här är ett affiliate-nätverk som tagit miljontals affiliate under sina vingar, många av dem tjänar väldigt bra på sina sajter. Om WA anser att du kan vara en god partner eller kandidat för deras nätverk kommer de att hjälpa dig hitta din nisch, bygga upp hemsidan och komma igång med din marknadsföring. Det fina är att när du kommit igång och börjat få trafik till din verksamhet kan du välja själv mellan de hundratals miljoner produkter som finns tillgängliga hos WAs olika samarbetspartners.

Kurser, utbildning och vägledning

Wealthy Affiliate har alla verktyg som du kommer behöva för att bli en bra och framgångsrik affiliate. De tar också en provision och medlemsavgift för alla sina medlemmar, men i utbyte får du tillgång till kurser och utbildning i online marknadsföring. Du har alltid tillgång till chat och e-post-tjänster där du kan ha direkt kontakt med någon av de olika handledarna på WA.

Din webbsida har också många funktioner och verktyg som gör det enkelt för dig att följa din trafik och besökarna på din sajt. De erbjuder över 3000 olika templates som kan passar din smak och den typ av verksamhet som du vill bygga, och de säger själva att det tar i genomsnitt runt 30 sekunder att bygga en hemsida med deras verktyg. Du kan få ett kostnadsförslag när du kontaktar Wealthy Affiliate, så du kommer behöva ha en summa att investera innan du sätter igång.

Affiliate marketing har framtidsutsikter

Även om affiliate marketing är något av ett nytt påfund har branschen redan vuxit till enorma proportioner. Stora summor omsätts på marknadsföring, och den absolut största portionen av dessa pengar finns online. Det finns såklart önskemål om att förändra och begränsa marknadsföring online, eftersom det genomsyrar mer och mer av vad vi tar oss för på nätet, men det finns inga direkta hot mot att affiliate marketing. Tvärtom ser framtiden ljus ut för branschen, och här finns många möjligheter att hitta sin publik och sina följare som är intresserade av den marknadsföring man själv engagerar sig i.