IQ Options

Om du letar efter ett affiliate-program med ett informativt och lättanvänt gränssnitt, höga vinster och professionell support rekommenderar vi ett besök hos IQ Options. IQ Options affiliate-program har funnits sedan 2014 och har sedan dess levererat en handelsplattform som växer i popularitet för var dag som går. IQ Options affiliate-program ger 50% i provision för ens referenser vilket som är väldigt högt jämfört med många andra alternativ på dagens marknad. Det vill säga att man med fördel kan använda sig av IQ Options affiliate-program och tjäna stora summor pengar på vägen.

IQ Options har de senaste åren blivit ett välkänt varumärke inom affiliatemarketing. Enligt vår åsikt har IQ Options blivit så välkända tack vare att deras affiliate-program är så bra som det är. De levererar inte bara bra utbetalningar men är också väldigt tydliga, vilket som passar nybörjaren inom affiliatemarketing perfekt.

Varför IQ Options affiliate?

IQ Options affiliate-program har funnits på marknaden för affiliatemarketing i 7 år vilket innebär att de hunnit skramla ihop mycket erfarenhet. Det innebär bland annat att de haft gott om tid på sig att utveckla en så pass bra plattform som de husar idag. Samtidigt har de lyckats komma fram till ett fantastiskt affiliate-program som inte bara lönar sig för dem, men som på samma gång är extremt förmånligt för dig som samarbetspartner. IQ Options affiliate-program ger mer till sina användare än många andra affiliate-program där ute.

Sköter man sitt jobb som affiliate hos IQ Options bra har man möjlighet för att tjäna på sina provisioner för livet. Dessa provisioner ligger på upp till 50% Revenue Share, vilket som är ett av de bästa erbjudandena i hela industrin. Samtidigt kan man ta del av utbetalningar två gånger i månaden, vilket som innebär att man slipper vänta en hel månad för att se pengarna dyka upp. Dessa betalningar delas ut som CPA-utbetalningar för varje aktiv användare. Utöver dessa fantastiska möjligheter som följer med IQ Options affiliate-program tillhandahåller de även sina affiliates med helt kostnadsfria marknadsföringsresurser.

Så påbörjar du ett affiliate-samarbete med IQ Options

Om du känner dig tillräckligt lockad av IQ Options förträffliga affiliate-program är det bara till att komma igång! Något av det vi gillar mest med IQ Options är att de riktar sig till nybörjare inom affiliatemarketing så väl som till de som har tidigare erfarenhet. Du kommer få hjälp på vägen oavsett och kan alltid hålla koll på trafiken du genererar genom din användarpanel.

Att komma igång är enkelt. Surfa in på IQ Options affiliate-sida och utfyll deras registreringsformulär. Uppfyller du de krav IQ Options ställer på sina affiliates kommer du bli kontaktad så snart som möjligt av deras affiliate-team. Då får du din egen affiliate-sida och kan härifrån börja integrera de länkar du blir tilldelad på din hemsida/blogg/sociala medie-plattform.

Den trafik dina länkar genererar kommer du kunna ha åtkomst till från din instrumentpanel. Här kan du se statistik och vad du tjänar som affiliate hos IQ Options. Dessutom kommer du kunna ta del av tips och trix för att lyckas, samt kontakta supporten om några frågor uppstår.