Affiliator recension

Affiliator säger sig vara Sveriges bästa affiliatenätverk, och vi säger inte emot. Dock så är de lite snåla med ersättning. De har flest företag som betalar per klick (CPC) men även en del med lead. Deras CPC ligger runt 1 krona vilket vi tycker är riktigt lågt. Det är då bättre att använda lead från andra affiliate program om inte ett visst företag finns med i affiliator´s nätverk. Deras portal är enkel att använda, så man behöver inte vara ett proffs eller veta så mycket om hur detta fungerar.

Du ansöker endast till det företaget du är intresserad av sen är det bara att vänta på om du blir godkänd eller inte.

Över 130 annonsörer i affiliator näterket

Sedan företaget affiliator 2006 öppnade upp sin webbplats så har de fått tag i 130 annonsörer som vill synas mer på Internet genom affiliate marknadsföring. Både svenska och utländska webbplatser finns med i deras register så det är bara att välja ett som passar dig och din egna hemsida.

Supporten är snabb för den som har frågor

Vi har sedan 2006, när de öppnade affiliator använt oss av deras tjänst, dock inte så mycket som vi hoppats på för deras dåliga ersättning till deras program. Supporten har vi ett antal gånger varit i kontakt med, både som affiliate och som annonsör. Och de är snabba, vi har max väntat i 48 timmar på svar från de och det är väldigt bra om man jämför med andra affiliatenätverk på Internet.

Sammanfattning från vad vi tycker om affiliator

Vi tycker att deras plattform som affiliates använder är väldigt enkel och smidig att ha och göra med. Supporten är även den suverän, dock så minskar deras totalbetyg rejält efter ersättningen man får av programmen. Affiliator ger inte alls bra ersättning, även om det är företagen som använder deras tjänst som bestämmer detta. Ja menar, vem vill ha 1 krona per besökare som lämnar ens webbplats? Hade de erbjudit 3 kronor per klick så hade det varit bra. Men inte 1 krona. Den som INTE vill tjäna så mycket pengar på Internet ska ansluta sig till klick kampanjer. Deras lead och sale kampanjer betalar bättre om du är intresserad av detta.