Brinner du för poker? Så tjänar du pengar på din passion!

Du som är inne på den här hemsidan lockas säkerligen redan av tanken av att tjäna en passiv inkomst utöver ditt vanliga jobb. Det vill säga en inkomst som ligger och gror utan att du egentligen behöver göra något. Eller så letar du kanske helt enkelt efter ett sätt att tjäna pengar på utan att behöva arbeta under de vanliga kontorstimmarna varje dag.

Den här artikeln är för dig som gärna vill tjäna en liten extra summa pengar månatligen, och som vill kombinera det med ditt intresse för poker. Så fortsätt läsa vidare om du vill lära dig hur du tjänar pengar på din passion för poker!

Det uppenbara: Spela poker – och gör det bra!

Vårt första tips kanske kan kännas lite väl uppenbart för oss att behöva lista. Men faktum är att många förbiser det faktum att de faktiskt kan tjäna en rejäl summa pengar bara genom att spela spel online. Men det krävs givetvis att du anammar de rätta spelstrategierna.

Vårt tips är att fördjupa dig ordentligt i poker med hjälp av pokerregler.nu. Lär dig poker in och ut och fortsätt lära dig även när du tror att du kan allt. Sedan bör du givetvis spela kontinuerligt också för att kamma hem de stora summorna. Ju bättre du blir och ju oftare du spelar desto större är chanserna för att ditt pokerspelande blir en passiv inkomst!

Bli en del av ett poker-affiliate-nätverk

Vilken märklig artikel skulle detta vara på svenskaaffilliates.se om vi inte gick igenom affiliatemöjligheterna för poker? Givetvis kan du bli en del av ett poker-affiliate-nätverk om du vill tjäna pengar genom din brinnande passion för poker! Saken är den att det redan finns tusentals nätverk för spel online med pengar idag. Nätcasinon är nog den nisch som har stört antal anhängare, men poker blir bara större och större.

Som poker-affiliate marknadsför du helt enkelt andra pokersidor eller affiliatenätverk på din plattform genom att integrera länkar till deras sidor. Ju mer trafik dina länkar genererar desto mer tjänar du! Farväl 9-5 jobb – luta dig tillbaka och se pengarna rulla in under tiden som du sover som en poker-affiliate istället!

 

Starta en pokerblogg

Ett sista tips vi vill ge dig som är ute efter en passiv inkomst genom ditt pokerintresse är att blogga om spelformen. Det finns gott om människor därute som delar samma intresse som dig, och likt som du älskar att läsa det senaste som händer inom pokervärlden gör de det också. Det finns en uppsjö av olika webbhotell du kan använda dig av för att blogga, kostnadsfria så väl som de som kostar. Bestäm dig för en, skriv kvalitetsinnehåll och börja tjäna stålar på dina läsare!

En pokerblogg kan egentligen handla om allt inom pokervärlden. Du kan skriva om allt från serier och filmer inom pokergenren till de senaste pokerklienterna på marknaden. Du kan kombinera olika fält inom poker eller fokusera på ett. Det viktigaste är att innehållet du levererar är av hög kvalitet och säljer. När du väl lyckats få relativt bra trafik till din blogg kan du förhoppningsvis börja integrera reklam och därmed tjäna ännu mer pengar!