Double recension

Om du som andra svenska affiliates vill ha ett stort utbud av program så är det Double du ska välja. Många företag inom hälsa och ekonomi är anslutna, så har du webbplatser inom denna kategorin så bör du ansluta dig till nätverket. Jag tycker att deras plattform är enkel att navigera i samt så har de en snabbfunktion som gör att du kan ansluta dig till flera företag samtidigt, utan att välja ett i taget. Detta gör att man spara tid, så ett stort plus till Double för detta!

Bli återförsäljare till lite annorlunda företag

När jag för cirka 2 år sen gick med i Double så fanns det inte så många program, idag hittar man ett 50- tal. Och det som gör detta affiliatenätverket extra spännande är att det finns ett stort utbud av lite mindre företag. Företag som inte listas i andra affiliatenätverk. Så vill du vara ett steg framför andra affilaite´s så bör du gå med i detta nätet.

Supporten är lite slö, tog 2 dagar att få svar från dem angående en fråga om deras affiliate nätverk. Så ett litet minus för detta, men i det stora hela så rekommenderar jag detta varmt. Jag använder själv Double till flera av mina affiliate sidor för att deras provision är bättre jämfört med konkurrenter. Så man tjänar helt enkelt mer med detta affilaitenätverket!