Intresserad av att börja investera i kryptovaluta och samtidigt skaffa fler affiliates?

Sannolikheten för att du någon gång det senaste året har hört talas om kryptovaluta är stor. Men för den som är intresserad av att ta steget och börja investera kan det vara svårt att navigera sig igenom kryptodjungeln. Det går dessutom att skaffa sig fler affiliates eftersom ett flertal nätmäklare erbjuder affiliatetjänster.

Men om du är intresserad av att både skaffa fler affiliates är det viktigt att du har koll på grundpremisserna som gäller för alla kryptovalutor. På så sätt kan du själv ge information till dina egna affiliates, samt själv även börja investera i kryptovaluta. Möjligheterna till att handla kryptovaluta är numera mycket goda, och flertalet nätmäklare erbjuder också affiliateprogram. Se till att du är påläst och väljer rätt nätmäklare. Gör du detta kommer det inte dröja länge förens nya  affiliates börjar rulla in.

Nu för tiden är det inte bara människor som hänger på internetforum som har investerat stora summor i kryptovalutor utan det är även miljardärer, tunga finansprofiler och banker. El Salvador blev även nyligen det första landet att börja använda Bitcoin som officiell valuta. Självklart är det omöjligt att förutspå framtiden men en sak är säker: krypto har några riktiga tungviktare i sin ringhörna.

Vad är kryptovaluta?

Kryptovaluta är en valuta som enbart existerar digitalt. Alla transaktioner sker direkt från användare till användare utan att först studsa hos en bank. Detta betyder att en användare själv har slutgiltig kontroll över sina egna pengar. Detta nätverk kallas för blockkedjan och är en revolutionerande ny teknik vilket gör att det är omöjligt att förfalska transaktioner. Det är tack vare detta som det tekniska genombrottet kryptovaluta ens är möjligt.

Alla transaktioner som sker via blockkedjan är dessutom krypterade vilket gör att det blir svårt att spåra varifrån transaktionen kom, även om det inte är omöjligt.

Alla valutor som existerar på blockkedjan är utformade som en lång kombination av bokstäver och siffror. Dessa behöver sen förvaras någonstans. Eftersom den enda som har slutgiltigt ansvar över sina valutor är användaren själv så krävs det att man håller noga ordning på sin kombination, eller nycklar som det heter på kryptospråk.

Detta görs via plånböcker som går att förvara antingen online eller offline, men många som precis har börjat med krypto väljer att använda sig av plånboken som ens nätmäklare tillhandahåller. Detta gör det enkelt och smidigt att köpa och sälja direkt på deras plattform.

Så gör du för att börja handla kryptovaluta med affiliates

Om du är intresserad av att börja handla kryptovaluta är det första du måste göra att bestämma dig vilken du vill köpa. Det finns tusentals olika valutor men de vanligaste är Ethereum och Bitcoin. Efter det så gäller det att du hittar en nätmäklare. Där startar du sedan upp ett konto genom att svara på några frågor kring din ekonomi samt legitimerar dig. Sedan är det bara att föra över pengar och sätta igång. Som vi tidigare har nämnt är det mycket viktigt att du väljer en mäklare som har affiliateprogram.