Match.com Affiliate Program

Det ringer säkerligen många klockor när du hör “Match.com”. Faktum är att Match.com är världens största dejtingsajt, men också en enormt stor affiliate-verksamhet. Match.com driver över 30 dejtingsajter över 6 kontinenter och har funnits på marknaden sedan 1995.

Tack vare deras popularitet kan man med hjälp av deras affiliate-program tjäna stora summor pengar. Deras provision ligger på 75% men samtidigt delar de ut 25% bonusar om man genererar tillräckligt många registreringar hos Match.com genom sina referens-länkar. Det vill säga att du kan tjäna 100% i provision på din affiliate-marknadsföring!

Varför Match.com Affiliate?

Om det inte redan satt sig är Match.com alltså världens största dejtingsajt. De har över en miljon aktiva medlemmar och nätverket växer för varje dag som går. Totalt har de 42 miljoner registrerade användare och över 880,000 singlar som registrerar sig varje månad! Behövs det sägas mer om företaget?

Tack vare deras stora intäkter men fortsatt strävan efter mer har de även utvecklat ett affiliate-program. Det vill säga att du kan börja samarbeta med Match.com och tjäna pengar på att integrera länkar till deras sida på din sida! Match.com är en oerhört högkonventerad hemsida så har du rätt typ av trafik och gör ditt jobb som affiliate väl kommer du kunna generera stora summor pengar. De skiljer sig som sagt från många andra affiliate-program i det att de ger ut hela 75% i provision till sina affiliates! Skulle du samtidigt generera tillräckligt många registreringar med hjälp av dina referens-länkar kan du få upp till 25% i bonus. Det vill säga att du tjänar 100% i provision bara genom att vara en samarbetspartner till Match.com. Med en provision på 100% behöver du nästan inte göra något annat!

Så blir du en Match.com affiliate

När du bestämt dig för att bli en del av Match.coms affiliate-nätverk är det bara till att komma igång! Att börja med affiliate-marknadsföring är inte särskilt svårt. Vet du inte redan vad det är behöver du inte heller oroa dig. Affiliatemarketing handlar helt enkelt om att marknadsföra ett företag, Match.com i det här fallet, och göra det genom att integrera länkar på sin blogg, sociala medie-plattform och så vidare. När dina läsare klickar sig vidare in på länkarna och registrerar sig hos Match.com kommer du tjäna provision på detta. Det vill säga att ditt jobb är enkelt samtidigt som det kan generera stora summor pengar om du sköter dig väl!

För att bli en Match.com affiliate vänder du dig helt enkelt till Match.coms affiliate-sida. Här kommer du kunna utfylla ett ansökningsformulär. Om din ansökan blir godkänd kommer Match.coms affiliate-team att kontakta dig. Därefter får du ett specifikt affiliate-schema och ett x antal länkar du ska integrera på din plattform. Således kan du följa med och se trafiken dina länkar genererar i realtid inne på ditt affiliate-konto hos Match.com. Ju bättre trafik du genererar desto större möjlighet är det för att du blir förmögen! Skulle frågor uppstå under tiden som affiliate kan du alltid kontakta teamet hos Match.com för professionell och trevlig rådgivning via kundtjänst.