Recension av NordVPN affiliateprogram

NordVPN är ett av de mest framträdande företagen inom VPN-branschen i världen. Förutom att förse sina kunder med en produkt som ökar säkerheten och integriteten online, har de även ett affiliateprogram.

Vi har gått igenom NordVPNs affiliate program och kan säga att vi är mycket nöjda. Vi delar med oss om vad vi tycker och tänker om affiliateprogrammet längre ner, men låt oss först kika på några huvudfördelar med programmet:

  • CPA & CPS
  • Upp till 100% provision
  • Uttagsgräns på $10
  • Bankkonto/Paypal
  • Tune programvara
  • Bl.a. Impact, CJ Affiliate & FlexOffers affiliate-nätverk

Generösa utbetalningar & bra betalningsalternativ

När vi granskar affiliateprogram så kikar vi (nästan) alltid på provisionsprocenten först. Vitsen med affiliateprogram är trots allt att tjäna pengar, och därför måste provisionen vara generös, men kanske framförallt rättvis. I vårt tycke uppfyller NordVPNs affiliateprogram bägge krav.

Som affiliate hos NordVPN kan man tjäna stora summor pengar på deras höga, kontinuerliga provisionsutbetalningar. De utbetalar 100% för månatliga planer och 40% på ett mer långsiktigt plan, medan förnyelser genererar en provision på 30%. Provisionerna utbetalas både som Click Per Sale (CPS) och Cost Per Action (CPA).

Ytterligare en faktor vi kikar på när vi recenserar affiliateprogram är deras betalningsalternativ. I dagsläget erbjuder NordVPN endast två: klassiska bankkontoöverföringar och PayPal. Dessa två alternativ är mer än tillräckligt för oss dock, då vi anser att det är globala betalningsmetoder affiliates världen över kan använda sig av.

Snyggt och användarvänligt gränssnitt

NordVPN affiliateprogram styrs på Tunes affiliatemarketing-mjukvara. Tune klassas som det ledande namnet för affiliateprogramvaror idag. Tekniken bygger på en SaaS-plattform som möjliggör det för affiliates att genomföra sitt arbete på det mest effektiva sättet. Det består av ett användarvänligt gränssnitt som de flesta affiliates, nybörjare som proffs, kan lära sig hantera.

Att NordVPN använder sig av Tune är ett stort plus i kanten. Det gör det inte bara enklare för affiliates att komma igång, men det ökar även effektiviteten i det marknadsföringsarbete de genomför.

En uppsjö av nätverk att ansluta sig till

Hur många och inte minst vilka affiliatenätverk som affiliates kan ansluta sig till är minst lika viktigt som hur mycket provision de tjänar. Affiliates hos NordVPN kan välja mellan en uppsjö av olika nätverk att ansluta sig till. Majoriteten av dessa nätverk har utmärkta rapporteringsfunktioner för att affiliates ska kunna spåra trafik, visningar, försäljning, provision och så vidare.

Som affiliate hos NordVPN kommer du således hitta något som passar dig oavsett tidigare erfarenheter som affiliate. Skulle det kännas svårt att komma igång kan du alltid kontakta deras serviceinriktade support.

Slutsats

Om du blir en del av NordVPNs affiliateprogram kommer du kunna marknadsföra varumärket globalt och tjäna stora summor pengar på detta. NordVPN är en av de ledande namnen inom branschen, och därför kan just detta affiliateprogram vara ett bra val för dig. De har ett av de högsta provisionsprocenten på VPN-marknaden, tillsammans med möjligheten för en livslång intäkt för sina affiliates.

NordVPNs affiliateprogram möjliggör det för dig att leva på dina affiliateintäkter, men var uppmärksam på att det är en tuff bransch där konkurrensen är stor.