Scandic Partners recension

Scandic Partners’s är ett av Sveriges äldsta affiliate program och har funnits på nätet sedan 2003. Det finns för närvarande endast tre produkter i programmet och inte en massa skräpprodukter som inte generar några sales att jämföra med andra större program där oftast ett litet fåtal av annonsörerna i programmet är värt att lägga ner möda och besvär med, medans flertalet mest finns med som utfyllnad. I slutändan handlar ju allt om att tjäna pengar som affiliate.

Programmet erbjuder tre intressanta produkter.

  • Körkort.se – Körkortsfrågor online, Sveriges största körkortsportal som erbjuder medlemskap där man kan plugga sin körkortsteori helt online.
  • Högskoleprovet.se – Högskoleprovet övningsbok för de som vill förbättra sitt provresultat på Högskoleprovet.
  • UKthorytest.co.uk – Theory test för UK.

Provision

Scandic Partners’s betalar en av de högsta, om inte den högsta provisionen i Sverige, upp till 25% av försäljningssumman.

Spårningsteknik

Programmet erbjuder ett flertal olika lösningar så som affiliate länkar, dvs. har man direklänkning uppsatt länkar man direkt från sin hemsida utan någon speciell spårningslänk.

Sammanfattningsvis, ger vi bägge tummarna upp för Scandic Partner’s. Vi tycker att detta är ett mycket bra val som supplement till ett av de större programmen. Är man en seriös affiliate ska man definitivt inte missa detta programmet. Vi gillar skarpt deras höga provision, kompetenta support personal, och sist men inte minst möjligheten att använda direktlänkning.