Testa dessa metoder som ett sätt att locka nya affiliates

Oavsett om du har hållt med affiliates under en tid, eller precis ska börja med det så finns det en del saker som är viktigt att ha i åtanke för att ge sig själv största möjliga chans att lyckas.  Det är en konkurrensfylld bransch, där det oftast krävs att man får lite momentum innan man börjar se ordentliga resultat.

Men bara för att det är svårt betyder det inte att det är omöjligt. I den här texten kommer vi att ge dig lite olika tips kring hur man ska tänka och agera för att ge sig själv bästa möjliga förutsättningar. Tänk dock på att det här enbart ska ses som inspiration och inte som en guide du behöver följa till punkt och pricka. Det är viktigt att staka ut sin egen väg och hitta det som fungerar för en själv.

Sätt upp en hemsida

Oavsett om man är en fotograf eller håller på med affiliates så är det oerhört viktigt att sätta upp en snygg hemsida. Här kan du berätta om dig själv, och återkommande affiliates som letar efter bra deals kan också då komma tillbaka till din hemsida för att hitta någonting som intresserar dem.

Använd sociala medier

Idag så är det många som får sina nyheter och annan underhållning via sociala medier. Därför är det också väldigt viktigt att du har en del sociala medier där du delar med dig av dina affiliatelänkar. En idé kan vara att starta ett instagramkonto där du delar med dig av din affiliateresa. På så sätt kan du dra in nyfikna människor med det, samtidigt som du exponerar dina länkar

Ju fler kanaler desto bättre

Detta kan verka självklart, men det är samtidigt viktigt att du använder dig av så många kanaler som möjligt för att få ut dina affiliatelänkar. Det kan därför vara klokt att sätta upp olika bloggar, hemsidor, och sociala medier för att nå ut till så mycket människor som möjligt. På så sätt så ökar du mängden människor som ser dina länkar. Du kan också kontakta kända internetpersonligheter och fråga om samarbeten.