Topptipset resultat

Vill du ta reda på mer om Topptipset och var du hittar resultaten för din kupong? Då har du kommit till rätt ställe! Vi tipsar om olika sätt att rätta dina rader samt svarar på några vanliga frågor om Topptipset.  

Topptipset resultat

På Svenska Spels hemsida publiceras alltid de senaste resultaten av Topptipset. För att se hur många rätt just din spelade rad hade kan du logga in på ditt konto på Svenska Spel. Här ser du direkt resultatet av din egen Topptipsrad. Du kan även följa utfallet av samtliga 8 matcher här.

Mer information om Topptipset resultat

Läs vidare, eller ta en titt på den här sidan, för att hitta ännu mer information om hur du kan rätta Topptipset.

Topptipset resultat online

Det finns flera olika webbsidor där man kan hitta resultaten från Topptipset varje vecka, men en bra idé är att gå direkt till Svenska Spels hemsida. För att rätta sin kupong behöver man vara inloggad på ett konto hos Svenska Spel. Efter att man rättat sin kupong kan man se vinstutdelningen på alla 8 matcherna och se hur många rätt man hade. På Svenska Spels hemsida kan man också få tips och hjälp för att hålla koll på sitt spelande.

Var kan jag se resultatet för Topptipset?

Resultaten för veckans Topptipset kan vanligtvis hittas på Svenska Spels hemsida eller via deras app. Man kan även hitta resultaten i tidningar och på radiostationer som rapporterar om sportresultat.

Vanliga frågor och svar om Topptipset

Här hittar du de vanligaste frågorna och svaren om Topptipset.

Vad är Topptipset?

Topptipset är ett spel som erbjuds av Svenska Spel. Det går ut på att försöka förutspå resultaten för 8 utvalda fotbollsmatcher. Målet är att ha så många rätta resultat som möjligt, med ett maximalt antal rätt på 8. När man spelar på Topptipset har man möjlighet att själv välja insatsen på varje match, och vinsten beräknas på insatsen multiplicerat med utdelningen för 8 rätt på den aktuella omgången.

Hur spelar jag Topptipset?

  • Gå till Svenska Spels hemsida eller till ett fysiskt ombud.
  • Välj Topptipset från menyn av spelmöjligheter.
  • Tippa resultatet för varje match på kupongen, genom att markera det lag du tror kommer att vinna. Om du tror att resultatet blir oavgjort markerar du det.
  • Du kan även hel- eller halvgardera en eller flera matcher, för att öka dina vinstchanser.
  • Ange din insats och lägg ditt spel.
  • Rätta din kupong efter att matcherna är avslutade och se hur många rätt du hade och vad den eventuella vinsten blir.

Observera att du behöver vara över 18 år och ha ett konto hos Svenska Spel för att kunna spela Topptipset. Vi rekommenderar att du läser igenom reglerna och villkoren innan du börjar spela, för att få en fullständig förståelse för spelet.

Vad betyder 1, X, 2?

När du spelar Topptipset ska du försöka förutse vilket lag som kommer att vinna varje match. Du kan också satsa på att resultatet blir oavgjort. För att tippa, använder man sig av symbolerna 1, X, 2. Dessa symboler representerar följande:

1: om du tror att hemmalaget kommer att vinna matchen så sätter du (1)

X: om du tror att matchen kommer att sluta oavgjort så sätter du (X)

2: om du tror att bortalaget kommer att vinna matchen så sätter du (2)

Vad är en halvgardering?

En halvgardering i Topptipset innebär att man väljer att satsa på två olika resultat i samma match. Det är en bra strategi att använda om man är osäker på vilket lag som man tror kommer att vinna matchen. Genom att halvgardera kan man minimera risken för förlust samtidigt som man har möjlighet att vinna. Exempelvis kan man välja att satsa både på att hemmalaget vinner (1) och på ett oavgjort resultat (X) vilket betyder att man tippat rätt på matchen oavsett om hemmalaget vinner eller om det blir oavgjort.

Vad är en helgardering?

En helgardering i Topptipset innebär att man satsar på alla möjliga utgångar i en match. Det innebär att man sätter både 1, X och 2 på matchen, oavsett om man tror att hemmalaget kommer att vinna (1), bortalaget kommer att vinna (2) eller om det kommer att bli oavgjort (X). På så sätt garanterar man att man kommer att ha tippat rätt i matchen oavsett resultat.